OM KONTORS24.se

 

Kontors24.se erbjuder kontorsmaterial & kontorsvaror. Enkelt, snabbt och prisvärt. Med ett sortiment bestående av över 7000 artiklar av hög kvalité och till attraktiva priser vill vi förenkla och effektivisera Era inköp av kontorsmaterial och kontorsvaror. 

Vår kostnadseffektiva organisation och vår optimerade lager- och logistikhantering tillsammans med våra samarbetspartners gör att vi kan erbjuda Er en god service till väldigt förmånliga priser. Vi erbjuder en enkel och smidig e-butik, utan krav på registrering, med olika betalningsmöjligheter och snabba leveranser


Kontors24.se vill att alla företag, stora som små, ska kunna inhandla kontorsmaterial och kontorsvaror till bra priser. Därför använder vi oss inte av några krångliga rabatt- och bonussystem, utan enbart attraktiva nettopriser. Upp till 70% lägre priser än hos jämförbara fackhandlare! 

Som sagt, kontors- och förbrukningsmaterial - enkelt, snabbt och prisvärt. Välkommen som kund hos oss! 

Teamet bakom Kontors24.se


Kontors24.se drivs av Internetgruppen AB (556747-6683). Internetgruppen Karlstad AB . IKAB äger och driver även andra webbutiker såsom www.wallsticker.se samt www.megashop.se som även har en fysisk butik i Karlstad

Internetgruppen AB´s affärsidé grundar sig i att skapa värde för företag genom att förenkla företags och företagares inköpsprocesser av vardagliga förnödenheter, så som kontors- och förbrukningsmaterial via Kontors24.se.