view_list
Allt för kontoret. Enkelt, snabbt och prisvärt.
Visa resultat för och
phone 054 ‒ 56 07 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunchstängt 12-12.30
shopping_cart

Köpvillkor

 

Vi har levererat kontorsmaterial, toner och bläck till våra företagskunder sedan 2002. Sedan 2007 har vi också hanterat order från företag och privatpersoner i vår nätbutik på Kontors24.se. Vi tar fortfarande gärna emot samtal och e-post från kunder samtidigt som vi kan erbjuda lägre priser och snabbare leveranser tack vare automatisk hantering över nätet. Vårt fokus är att du som kund skall få ett trevligt bemötande av en krångelfri leverantör av kontorsmaterial, bläck och toner. Nedan finns våra villkor och löften som leverantör.

 

Leverans och frakt

Du betalar en enhetsfrakt om 75 kronor inkl moms 60 kr exkl moms) oavsett orderns storlek. Vi erbjuder även utkörning av paket till företagskunder för 71 kronor ex moms.

Små ordrar levereras per brev. Leveranser som väger över 0,5 kg eller är skrymmande levereras istället med Posten MyPack och kan hämtas ut på närmsta postombud. Som kund hos oss har du möjlighet att välja olika leveransalternativ. Detta görs i kassan och du ser direkt vad de olika möjligheterna kostar.

Våra lager möjliggör snabba leveranser (normalt levererar vi ut samma dag som du gör din beställning). Det framgår vid varje artikel hur lång den beräknade leveranstiden är. Observera att ibland kan vissa artiklar som står som omgående gå mer än beräknat och därmed lagersaldot på vårt centrallager ändras tillfälligt, men vi gör allt för att leverera så snabbt som möjligt. Vi ber om ert överseende med att vi inte har möjlighet att gå in och ändra om status för leveranstid på samtliga ordrar, så vill du vara helt säker på vilken leveranstid du har om det är väldigt bråttom med din order, så kan du ringa in eller maila för att få det bekräftat. Om leveranstiden blir påverkad med mer än 1-2 dag extra, så kontaktar vår kundtjänst dig som kund via telefon och/eller mail i mån av tid. När varorna har skickats, får du en bekräftelse via e-post. Normalt kommer varorna till dig dagen efter att du fått din leveransbekräftelse. Bor du på postnummer 80 och uppåt kan det dröja en dag till. Är du osäker på leveranstiden så kan du kontakta vår kundtjänst för mer information.

 

Betalning

Kortbetalning:

Kontors24 erbjuder betalning mot kort från MasterCard, Visa och American Express. Kortbetalningar hanteras av vår betalningspartner Svea Bank. Vid köpet reserveras summan på ditt konto och dras först när din order har skickats från oss. Vi lagrar aldrig information om ditt kort. Svea Bank tillämpar de säkerhetsåtgärder som gäller vid kortbetalning via internet med verifiering av identitet genom BankID när det behövs.

Fakturabetalning:

För att få kredit krävs att du uppger ditt personnummer eller ditt företags organisationsnummer. Vi genomför kreditupplysningar men denna kontroll registreras normalt inte i något register och är därför inte synlig för andra kreditgivare.

Fakturering sker via Svea Bank. Du kan läsa Svea Banks allmänna villkor här(pdf).

Faktura för både privatpersoner och företag ska vara betald inom 30 dagar från fakturadatum. Att betala mot faktura kostar 10 kronor extra för att täcka en del av den extra kostnad som vi har för dessa köp. Om du mot förmodan inte mottagit någon faktura via epost i samband med din leverans, kontakta kundtjänst snarast för att undvika ytterligare avgifter. Vid betalningspåminnelse debiteras en påminnelseavgift samt dröjsmålsränta enligt Svea Banks villkor.

 

Övrig info

Ej utlösta varor:

Om vi får tillbaka paket som inte lösts ut från speditören förbehåller vi oss rätten att debitera för de faktiska kostnader som uppstår i samband med denna retur. För närvarande debiteras outlösta paket med 220 kr + moms.

Information gällande returer och garantier kan du läsa om här.

 

 

Personuppgifer

Kontors24 följer den svenska personuppgiftslagen GDPR(tidigare PUL) och behandlar dina personuppgifter på ett mycket säkert sätt. Genom köp hos Kontors24 samtycker du till att vi lagrar uppgifter om dig i vår databas. Uppgifterna används för att vi vid köp ska kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig samt i vår kommunikation med dig som kund. Vi lämnar inte ut dina personuppgifter till tredje part.

Åldersgräns:

Vi säljer inga varor till personer under 18 år.

Cookies:

Kakor är små textfiler som sparas på din dator av olika webbplatser du besöker. På Kontors24s webbplats används en s.k. sessionskaka för att du ska kunna lägga varor i varukorgen, logga in på ditt konto och genomföra ditt köp. Vi använder också kakor för användarstatistik så att vi kan förbättra din köpupplevelse.

Vill du inte acceptera kakor kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar till lagring av kakor. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade kakor raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information. Väljer du att inte acceptera kakor, kommer du dock inte att kunna handla via vår webbshop, eftersom kundvagnen och kassan inte fungerar utan dem.

Varan har lagts till check_circle_outline
+