view_list
Allt för kontoret. Enkelt, snabbt och prisvärt.
phone 054 ‒ 56 07 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15.
shopping_cart
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Pennfodral 11x23cm vit (499903)

26 kr
inkl. moms

Tillfälligt slut

Pennfodral/Kuvertväska till att dekorera av 100% bomull, 210 g/m2, med dragkedja gör att den är smidig och enkel att både öppna och stänga. Är även användbar till att förvara andra saker i. Perfekt när du pysslar och ska göra ditt egna personliga pennfodral eller kuvertväska till dig själv eller som presenter.

Använd lämpliga färger för textil som du kan måla eller trycka med. Låt fantasin flöda och skapa fantastiska mönster, och dekorera även med pärlor och paljetter. -- Vit -- Mått: 11 x 23 cm
 
Artikelnummer 8300875
Patronnummer
OEM-nummer 499903
Typ
Fabrikat

Relaterade kategorier

Kontorsmaterial Skola-Färgtillbehör  

Kommentarer (0 st)

Tack för din kommentar!

Den kommer att dyka upp här på sidan så fort den blivit godkänd.

Lämna en kommentar

Namn
E-post (visas ej)
Betygsätt denna produkt:
Din kommentar:
Skicka kommentar
Varan har lagts till check_circle_outline